MECSEKERDO PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       deutche   english   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek

Útlezárás a kisújbányai bekötőúton

A Mecsekerdő Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a kisújbányai bekötőút Lackeri pihenő és Cigányhegyi elágazás közötti szakasza útépítési munkálatok miatt 2017. július 24-től 2017. augusztus 14-ig teljes szélességben le lesz zárva a forgalom elől. Érintett napokon reggel 7 órától délután 17 óráig a közlekedés ezen a szakaszon nem lehetséges. A munkanap végén a kivitelező úgy hagyja el a munkaterületet, hogy megnyitja a forgalom előtt az utat Kisújbányára - másnap reggel 7 óráig. 

Részletek
WWF szakmai tanulmányút - Natura 2000 erdők kezelése a Mecsekben

A LIFEinFORESTS projekt keretében május 18-19-én megvalósult tanulmányúton a WWF Magyarország szervezésében több mint 30 résztvevőnek nyílt lehetősége a mecseki és mecsek-környéki erdőkben megismerkedni a Natura 2000 szempontokat figyelembe vevő gazdálkodási tevékenységekkel. 

Részletek
Díj az erdészeti kutatás támogatásáért

Az Országos Erdészeti Egyesület 148. Vándorgyűlésén, 2017. június 23-án Kaszón tartott két napos rendezvény ünnepi közgyűlésén adták át az ágazat rangos elismerésének számító egyesületi kitüntetéseket. A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Erdészeti Tudományos Intézete (NAIK ERTI) által adományozott Vadas Jenő Emlékérem idei kitüntetettje Molnár Tamás, a Mecsekerdő Zrt. Sellyei Erdészetének igazgatója.  

Részletek
tovább