Az erdőgazdaság csapata idén még gyorsabban űzte a rókát

A szeptember végén megszervezett 24. Rókaűző Váltófutóversenyen a Mecsekerdő csapata második helyen futott be a célba. Hazánkban ez az egyetlen megyeszékhelyek között zajló futóverseny, a megmérettetésre hagyományosan iskolai, munkahelyi, sportegyesületi és egyéb csapatok jelentkezhetnek.

A  verseny irányán idén fordítottak a szervezők: a baranyai megyeszékhelyről startolt el összesen 45 csapat, és Orfű, Hetvehely, Tormás és Gödre érintésével jutottak el Kaposvárra, a Kossuth térre. 
A gyönyörű útvonalon haladó, szintemelkedésekkel tarkított, izgalmas futóversenyen a Mecsekerdő12 dolgozója indult „Fuss ForestER Fuss!” néven. A 84,5 km távot idén 7 óra 9 perc 50 másodperc alatt tették meg, amivel a 2. helyezést sikerült elérniük. Ez az eredmény 23 perccel jelentett jobb teljesítményt a tavalyihoz képest, ami akkor a harmadik helyre volt elegendő.
A 2018-as csapat tagjai: 
 
Heinemann Lívia, Kovács Bettina, Palka Réka, Fridrich Ágnes, Csönge Károly, Fridrich Soma, Horváth Péter Brúnó, Kazal Márton, Németh László, Pap Balázs, Szily Attila, dr. Varga Tamás
 
A Mecsekerdő Zrt. ebben az évben a Zselici Erdészet szakaszának volt „jó gazdája” és támogatta értékes ajándékcsomagokkal az arra érdemes csapatot.
 
Részletes eredmények az https://www.evochip.hu/results/PDF/Roka18DAd_Roka18DAd_RepTeam3.pdf honlapon olvashatók.
Gratulálunk a nagyszerű eredményhez és további sérülésmentes felkészülést kívánunk a 2019-es Rókaűzők versenyre!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kelt: 2018.10.08. 10:24
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.