Előadás a Víz világnapi ünnepségen

2018. március 21-én a Víz Világnapja alkalmából a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és a Magyar Hidrológiai Társaság Baranya és Somogy Megyei Területi Szervezetei megtartották szokásos éves ünnepségüket, melyre idén Szigetváron, a Vigadó dísztermében került sor. 

A hagyományos ünnepi konferencián Kocsis Tamás a Mecsekerdő Zrt. fejlesztési és pályázatkezelési osztályvezetője „Vízkormányzás erdészeti vonatkozásai a Dráva-síkon” címmel tartott előadást a meghívott vendégeknek.
A szakmai program során emellett Dráva menti történelmi kalandozásokra invitált Závoczky Szabolcs a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatója.
 
 
A víz világnapi rendezvényen a témakör sokoldalú bemutatása és a széles közvélemény elé tárása a vizekkel foglalkozó, a vízhasználatokban érdekelt, a vízszolgáltatásokban résztvevő valamennyi intézmény számára lehetőséget kínál a közös szándékú fellépés prezentálására.
 
A műsor reggel 9 órakor a „Védd természetesen!” jelmondathoz kötődő, gyermekeknek kiírt alkotó pályázat díjátadójával kezdődött, amelyet idén rendhagyó módon a Természettudományi Múzeummal közös kiírásban jelentették meg a szervezők.
 
A témáról bővebb információ található a www.vizvilagnap.hu weboldalon.
 
 
Kelt: 2018.03.22. 13:41
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.