Rangos szakmai elismerések az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából

Az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából március 21-én a Földművelésügyi Minisztérium és a Zalaerdő Zrt. szervezésében Nagykanizsán adták át a Pro Silva Hungariae, azaz a Magyar Erdőkért-díjakat a szakma legkiválóbb képviselőinek. A Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatója valamint több szakembere is rangos elismerésben részesült. 

 
Az ünnepélyes rendezvényen a Miniszter Úr Keszi Lászlónak, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatójának Pro Silva Hungariae Díjat adott át, az erdőművelés területén több mint négy évtizeden át végzett elkötelezett, itthon és külföldön is elismert szakmai és vezetői munkájáért, az erdeifenyő, valamint a makkvetéses tölgyfelújítások során elért eredményei, a tudományos kutatásokat, a szakember-utánpótlást segítő tevékenysége elismeréseként.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pro Silva Hungariae Emlékplakettet kapott Burián Endre, a Mecsekerdő Zrt. erdőgazdálkodási és természetvédelmi osztályvezetője az erdőgazdálkodás területén több évtizeden át tanúsított elhivatott szakmai munkájáért, segítőkészségért, erkölcsi példamutatásért, az erdőgazdálkodói és természetvédelmi érdekek összehangolása terén kifejtett tevékenységéért, „Az év erdésze” verseny szervezése területén elért eredményeiért.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Partos Kálmán, a Társaság vadászati osztályvezetője az átalakító-, szálaló üzemmódú erdőkezelés üzemi szintű bevezetésében végzett úttörő tevékenységért, a természetes erdődinamika és a folyamatos erdőborítás területén végzett kutatói munkájáért szintén Pro Silva Hungariae Emlékplakettet vehetett át.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést kapott Adorján Rita erdészeti erdei iskola vezető, az ország egyik első Erdészeti Erdei Iskolájának vezetőjeként a természetismeret oktatásában, a környezeti nevelésben végzett kiváló tevékenységéért, valamint Éles Csaba, a Mecsekerdő Zrt. nyugalmazott erdőgondnoka, a két és fél évtizede a Sellyei Erdészetben végzett fahasználati és értékesítési műszaki vezetőként végzett kiváló munkájáért, és az erdőművelésben elért eredményeiért.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A jelentős elismerésekhez ezúton is gratulálunk!
 
 
 
Kelt: 2018.03.21. 12:28
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.