Hírek

Kisorsoltuk a Kisvasúti nap nyerteseit!

A május 11-én ismét sok család látogatott el Almamellékre és Sasrétre a hagyományos kisvasúti nap programjaira. A Zselici Csühögőre váltott jegyek tombolasorsoláson vettek részt, amelynek eredményét a hírre kattintva érhetik el.

2019.05.15.>>

Májusban ismét jön a Kisvasúti nap

Egész napos családi program – tanösvényi szakvezetések, solymász bemutató, íjászat, kézműves játszóház, bábszínház, és számos érdekesség várja a kisvasút szerelmeseit. A matuzsálemi korú Zselici Csühögő 9-től 18 óráig folyamatosan szállítja az utasokat Sasrét és Almamellék között.
2019.05.06.>>

Húsvéti Naturalé akció!

A Naturalé akció Húsvét után is érvényes, amíg a készlet tart! 
2019.04.01.>>

Rangos erdész elismerések

Március 15-e illetve az Erdők Napja alkalmából erdész kollégáink rangos elismeréseket vehettek át Dr. Nagy István agrárminisztertől.
2019.03.27.>>

Offroad emléktúra Kövestetőn

Nimsz Zoltán 1998-ban rendezte meg Hosszúhetényben az első offroad versenyt, ami hagyománnyá vált: kisebb nagyobb megszakításokkal, de rendszeresen találkoztak az offroad szerelmesei hogy összemérjék tudásukat.

2019.03.26.>>

Szemétszedő túrák a TeSzedd! akcióhéten

A március 18-24. között zajló országos TeSzedd! „Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” akcióhoz csatlakozva a Mecsekerdő erdészeteinek munkatársai 4 helyszínen fognak szemetet szedni: a Tenkesen, a Zselicben, Árpádtetőn és Zobákpuszta környékén. A programok nyilvánosak, szeretettel várjuk az önkéntes természetbarátok jelentkezését. 
2019.03.13.>>

Tűzgyújtási tilalom Baranya megyében is

Az elmúlt két hét tavaszias időjárásnak, valamint a csapadékmentes, szeles időjárásnak köszönhetően az ország teljes területén – különösen a parlag- és legelő területeken, valamint az azokkal határos erdőterületeken – fokozott tűzveszély alakult ki. 

2019.03.06.>>
Oldalak: 2 / 28

Mecsekerdő Zrt.