Hírek

Mecsekerdős győzelem a Stihl regionális döntőjén

Tamásiban rendezték a Dél-dunántúli Regionális STIHL Fakitermelő Versenyt, ahol Mecsekerdő Zrt. – Ritrovi Kft. csapat első helyezést ért el. 
2017.06.15.>>

V. Husqvarna Országos Fakitermelő Verseny a Mecsekerdő közreműködésével

A fakitermelés köztudottan az egyik legnehezebb és legveszélyesebb foglalkozás. A HusqvarnaMagyarország idén a Mecsekerdő Zrt. közreműködésével szervezi meg az V. Országos Fakitermelő Versenyét, amely a WLC (Fakitermelő Világbajnokság) mintájára és szabályai szerint kerül megrendezésre. A háromfős csapatok versenyzői láncszerelés, kombinált darabolás, lánckímélő
darabolás, döntés és gallyazás versenyszámokban mérik össze tudásukat, a gyakorlatban rutinszerűen végzett feladatok biztonságos, gyors és pontos végrehajtását modellezve. 

2017.06.08.>>

Alsóerdei kerékpáros útvonal és pihenőhely átadása

Idén május 13-án került megrendezésre a „Kincsek között élünk” elnevezésű hagyományos kerékpártúra az Ormánságban. Több mint hétszázan vettek részt a térség legszebb látnivalóit felvonultató rendezvényen, amelynek útvonala idén egy Mecsekerdő Zrt. által felújított szakaszt is érintett, egybekötve annak ünnepélyes átadásával. Erről készített összeállítást a Hazai Erdész stábja.  

2017.06.07.>>

Útlezárás Zobák-puszta és Pécsvárad között!

A Mecsekerdő Zrt. ezúton hívja fel a figyelmet, hogy 2017. 06.08-tól 07.08-ig a Komló, Zobák-puszta és Pécsvárad közötti útszakaszon a pusztabányai elágazótól a Lackeri pihenőig az út átereszek átépítése miatt a forgalom elől teljes szélességben lezárásra kerül.  

2017.06.01.>>

Rakodási bemutató – hasznos tapasztalatcsere

A Rail Cargo Hungária dunántúli területi értékesítése és a Mecsekerdő Zrt. a 2016-os szigetvári rendezvény szakmai sikeréből kiindulva idén május 24-én ismét vasúti rakodási bemutatót szervezett. 
 

2017.06.01.>>

Év Erdésze 2017 - eldőlt ki képviseli megyénket az országos versenyen

Május 16-án és 18-án zajlott az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó erdésztechnikusok számára meghirdetett ÉV ERDÉSZE 2017 országos verseny baranyai fordulója, az Országos Erdészeti Egyesület Baranya Megyei Helyi Csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében.  

2017.05.22.>>

Keresik az Év Erdészét Baranyában

Baranyában az Országos Erdészeti Egyesület Helyi Csoportja és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében május 16-án és 18-án tartják az országos verseny megyei fordulóját az erdőgazdálkodásban aktívan dolgozó, felsőfokú végzettséggel nem rendelkező erdész technikusok számára.  
2017.05.16.>>
Oldalak: 2 / 18

Mecsekerdő Zrt.